KÜTÜPHANE

Fenerbahçe Üniversitesi ‘Kütüphane ve Yenilikçi Öğrenim Merkezi’ bilgiye erişimde yenilikçi yaklaşımlar sunabilecek alt yapı olanaklarına sahip olarak 2019 tarihinde hizmet vermeye başlamıştır.
Merkez, 21.Yüzyılın  değişen  beklentilerini karşılayabilecek yeni olanaklarla hizmetlerini geliştirmeyi kendisine misyon edinmiştir. Kütüphaneler, yüksek öğrenim ekolojisinin doğal bir bileşeni olmuştur. Uluslararası yüksek öğrenim öğrencilerine artık her yerde öğrenmeyi ve çalışabilmeyi, öğrenim materyallerine sürekli erişim ve işbirliğine dayalı öğrenme alanlarına ulaşmayı vaat ediyor. Geleceğin  kütüphaneleri artık, çeşitli dokunmatik ekran yüzeyleri, artırılmış gerçeklik ve akıllı cihazlar kullanarak bilgiye erişimde  ziyaretçilerine yeni  imkanlar sunabilmektedir.

Merkezimiz  bu bakışa  sahip olup, temel hizmetlerinin yanısıra katılımcı akademik kütüphane örneği olarak makerspace alanı, toplu iletişim merkezleri  oluşturarak uluslararası düzeyde hizmetlerini geliştirmektedir.
Üniversitenin tüm programlarını destekleyen bilgi kaynaklarına Merkezimiz aracılığıyla erişiminiz mümkündür.

Sık Sorulan Sorular

Son Güncellenme Tarihi